На Дніпропетровщині з автівок знімали колеса

Працівники кримінальної поліції Павлограда затримали двох підозрюваних у крадіжках коліс з автомобілів. Поліцейські встановили причетність чоловіків до вчинення крадіжок коліс з 7 автомобілів на території міста Павлограда. Правоохоронці вилучили 7 комплектів, загалом 28 коліс з дисками. Вже найближчим часом їх повернуть власникам. Повідоляють в ГУ НП України у Дніпропетровській області.

З вересня 2019 року до Павлоградського відділу поліції почали надходити повідомлення від мешканців міста про те, що з їхніх автомобілів, припаркованих біля багатоповерхівок, невідомі знімають колеса.

Поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Проаналізувавши всі заяви та повідомлення, правоохоронці зробили висновок, що крадіжки вчиняються за однією схемою.

В ході проведених оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили, що до крадіжок коліс причетні двоє раніше судимих чоловіків. Було встановлено, що один із зловмисників мешкає у Дніпрі та приїздить до Павлограду спеціально для вчинення злочинів. Зловмисників затримали та доставили до Павлоградського відділу поліції. Також перевіряється їх причетність до аналогічних злочинів на території міста та Павлоградського району. Ступінь вини затриманих визначить суд.