На Дніпропетровщині з банкомату намагалися викрасти гроші (Фото)

Поліцейські Петропавлівки затримали двох крадіїв, які намагалися викрасти з банкомату гроші. Впродовж години оперативники встановили, що до вчинення крадіжки причетні двоє неповнолітніх місцевих жителів. Крадіїв затримали та доставили до відділення поліції. Повідомляють в ГУ НП України у Дніпропетровській області.


Подія сталася 11 січня близько 4-ї години ранку. До поліції надійшло повідомлення про те, що в магазині по вул. Соборній у смт. Петропавлівка спрацювала сигналізація. На місці події правоохоронці встановили, що невідомі проникли до приміщення магазину та намагались викрасти грошові кошти з банкомату.

В ході проведених заходів оперативники встановили, що до вчинення злочину причетні двоє 16-річних місцевих жителів. Хлопці переконалися, що за ними ніхто не спостерігає та зламали двері до магазину. За допомогою металевої арматури пошкодили кришку банкомату, але сейф з грошима відчинити не змогли. За узгодженням з місцевою прокуратурою затриманим повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 15 ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (замах на крадіжку). Одного із підозрюваних затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слід зазначити, що один з затриманих раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. На даний час триває досудове слідство.