На Дніпропетровщині дитина загубилася у парку

15 липня близько 22:30 до поліції Кам’янського звернувся охоронець центрального міського парку та повідомив, що біля атракціонів знаходиться дитина без дорослих. Повідомляють на сайті ГУ НП України у Дніпропетровській області.

На місці поліцейські виявили хлопчика 6 років. Під час розмови він назвав своє ім’я та прізвище, розповів, що мешкає на лівобережжі міста, однак точної адреси не знав. Також додав, що мама забрала його з дитячого садочку і вони поїхали гуляти до парку.

Поліцейські разом із дитиною вирушили на лівий берег Кам’янського, сподіваючись, що хлопчик зможе показати свій будинок або двір. Проїхавши три мікрорайони правоохоронцям нарешті пощастило – хлопчик показав місце мешкання. Поліцейські повернули дитину бабусі і встановили місце перебування матері, яка знаходилась у друзів. Жінка пояснила, що сина залишала зі своєю подружкою.

Відносно матері дитини склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей). Також її закликали в подальшому більш ретельно стежити за дитиною.

Фото: з відкритих Інтернет-джерел