На Дніпропетровщини засудили трьох молодиків до довічного ув’язнення за вбивство 5 людей

Довічне позбавлення волі – такий вирок суду отримали троє молодиків за жорстоке вбивство п’ятьох людей. Про це повідомляє прокуратура області.

“Вироком Довгинцівського районного суду Кривого Рогу трьох молодиків визнано винними у вбивстві з особливою жорстокістю та нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть п’ятьох людей (ч.2 ст. 115 та ч.2 ст.121 КК України). Встановлено, що 30 листопада 2014 року троє молодих чоловіків (32, 30 і 23 років) у вечірній час після спільного вживання алкогольних напоїв прийшли до куреня на пустирі, де перебували їх знайомі без певного місця проживання. «Жартома» парубки зімітували поліцейську операцію по захопленню правопорушників: витягли двох чоловіків на вулицю проти їх волі та вклали обличчям до землі. Прохання одного з потерпілих припинити глузувати над ними зловмисники сприйняли як прояв особистої зневаги до себе та в результаті раптово виниклої неприязні нанесли чоловікові удари кулаками та ногами, що призвели до смерті”, – йдеться у повідомленні.

Із метою приховати злочин обвинувачені вирішили позбутися чотирьох свідків. Так, після нанесення їм численних побоїв та ножових поранень зловмисники, припускаючи, що смерть потерпілих не настала, про всяк випадок спалили їх живцем у курені.

Свою провину двоє чоловіків визнали повністю, один – частково. Суд, повністю погодившись з доводами прокуратури Кривого Рогу, призначив обвинуваченим покарання у вигляді довічного ув’язнення.

 

Залишити відповідь