На Дніпропетровщині затримали «любителя кави» (Фото)

Поліцейські Дніпропетровщини затримали чоловіка, який з придорожнього кафе виніс кавомашину. У масці він забіг до кафе, схопив кавомашину, після чого сів за кермо автомобіля «ВАЗ» та рушив в бік міста Дніпро. Автомобіль з грабіжником затримали поліцейські сектору реагування патрульної поліції м. Павлограда спільно з новомосковськими колегами. Повідомляють в ГУ НП України у Дніпропетровській області.

9 грудня о 22:15 до поліції надійшло повідомлення про те, що в с. Новоолександрівське Павлоградського району вчинено грабіж. Причетного до пограбування затримали на території Новомосковського району.

Під час огляду транспортного засобу було виявлено пограбоване. Поліцейські встановили особу зловмисника – ним виявився 36-річний житель Синельниківського району. Як пояснив затриманий, він має фінансові труднощі і таким чином вирішив підзаробити. Переконавшись, що в кафе немає відвідувачів, натягнув шапку на обличчя та вчинив пограбування.

Зловмисника доставили до Павлоградського відділу поліції. Автомобіль вилучили та поставили на майданчик. В діях чоловіка вбачаються ознаки злочину, передбаченого ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України, а саме грабіж. Якщо вину затриманого буде доведено, йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до чотирьох років.