На Дніпропетровщині затримали винних у резонансному злочині (Фото)

У Кривому Розі поліція затримала трьох чоловіків, які у грудні минулого року зі стріляниною викрали автомобіль. При цьому вони напали на власника транспортного засобу – 31-річного місцевого мешканця та випустили у чоловіка 5 куль. Він отримав тяжкі травми й був доставлений до лікарні. Повідомляють у прес-службі ГУ НП України у Дніпропетровській області.

Завдяки вчасно наданій лікарській допомозі потерпілий одужав, що дало можливість правоохоронцям встановити всі обставини злочину. В результаті проведених заходів співробітники Саксаганського відділення поліції затримали нападників. Ними виявились місцеві мешканці 23, 25 та 27 років. Їх вина підтверджується вилученими речовими доказами – ключами від викраденого автомобіля.

За даним фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 289 КК України (Незаконне заволодіння транспортним засобом).

Усім зловмисникам повідомлено про підозру у вчиненні даного злочину. Судом їм обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Нападникам загрожує позбавлення волі на строк від 10 до 15 років з конфіскацією майна.