На Дніпропетровщині затримано поліцейського-хабарника

Військовою прокуратурою Криворізького гарнізону спільно із співробітниками УСБУ у Дніпропетровській області та Управління внутрішньої безпеки в Дніпропетровській області Департаменту внутрішньої безпеки України при одержанні частини хабара в сумі 10 тис. грн затримано співробітника одного з відділень поліції Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області. Про це повідомляє прес-служба Військової прокуратури південного регіону України.

Зазначений посадовець пообіцяв громадянину «вирішити питання» щодо не притягнення його до кримінальної відповідальності та закриття кримінального провадження, відкритого за ч.1 ст.186 (грабіж) КК України, одним з фігурантів якого він був. У такий спосіб злочинець оцінив свої «послуги» у 30 тис. грн.

Військовою прокуратурою йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 КК України й обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застави в розмірі 275 тис. гривень. Досудове розслідування триває.

Залишити відповідь