На Дніпропетровщині затримано серійних викрадачів авто

25-річний чоловік разом зі своїм 24-річним приятелем протягом двох місяців (з лютого по березень 2016 року) систематично здійснювали крадіжки транспортних засобів мешканців Синельниківського району. Про це інформує прес-служба прокуратури Дніпропетровської області.

У нічний час доби зловмисники проникали до гаражів та сараїв потерпілих та за допомогою ключів, які знаходились в замку запалювання, виїжджали на викраденому авто в напрямку м. Дніпропетровська. Загалом на рахунку викрадачів: автомобілі Opel Kadet Caravan, Fiat CROMA та мопед RAPTOR-SOUL.

«Синельниківською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні відносно двох раніше судимих громадян за скоєння злочину, передбаченого ч.2 ст.289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене повторно за попередньою змовою групою осіб)», – зазначили у прес-службі.

Наразі чоловікам повідомлено про підозру у вчиненні вказаного злочину та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.

Залишити відповідь