На Дніпропетровщині жертвою зловмисника стала 11-річна школярка (Відео)

Поліцейські Павлограда оперативно затримали чоловіка, який пограбував дитину. Оперативники встановили, що 18 листопада приблизно о 13:45 грабіжник напав на 11-річна школярку зі спини, повалив на землю та став погрожувати застосувати ніж. Налякавши дівчинку, він забрав у неї мобільний телефон, після чого втік у невідомому напрямку. Подія сталась на спортивному майданчику школи по вул. Озерній міста Павлограда. Повідомляють в ГУ НП України у Дніпропетровській області.

На пошуки зловмисника було орієнтовано весь особовий склад відділу поліції. Поліцейські відпрацювали прилеглу територію, опитали ймовірних свідків, переглянули відео з камер спостереження. В результаті поліцейські кримінальної поліції Павлограда встановили та затримали 20-річного місцевого мешканця, причетного до пограбування. Відібраний у дитини телефон вилучили. Після проведення слідчих дій його повернуть власниці. У затриманому дівчинка впізнала свого кривдника.

За узгодженням з місцевою прокуратурою відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України, тобто грабіж, поєднаний з насильством. На даний час вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Слід зазначити, що юнак вже потрапляв в поле зору правоохоронців.

 

Фото: з відкритих джерел