На Дніпропетровщині зловмисник переховувався у батьківському домі

Оперативники Павлограда затримали чоловіка, якого розшукували за хуліганські дії та пограбування. Поліцейські з’ясували, що зловмисник переховувався у батьківському домі. Повідомляють в ГУ НП України у Дніпропетровській області.

Досудовим слідством встановлено, що 29 червня місцевий житель в одному з торговельних центрів Павлограда накинувся на працівницю. Незважаючи на похилий вік жінки, він ображав її нецензурною лайкою та погрожував фізичною розправою. Коли на допомогу потерпілій прийшов охоронець, відвідувач дістав ніж та став погрожувати ним. Потім зник у невідомому напрямку.

Крім цього, поліцейські встановили, що на рахунку місцевого жителя ще одне хуліганство, вчинене у банківській установі 25 травня. На очах у відвідувачів, він з погрозами накинувся на співробітницю банку. Приводом такої поведінки стала відмова у банківському обслуговуванні з технічних причин. Зловмисник вихопив у співробітниці банку планшет та кинув його об стіну.

Також порушнику інкримінують грабіж, вчинений у жовтні в банківській установі міста. Після конфлікту із співробітницею, він штовхнув жінку об стіну та заволодів її телефоном.

До моменту затримання підозрюваний переховувався від слідства, щоб уникнути відповідальності за ці злочини. Поліцейські кримінальної поліції з’ясували, що він перебуває у батьківському домі та 9 жовтня затримали його.

За узгодженням з місцевою прокуратурою затриманому повідомлено про підозру за ч. 4. ст. 296 та ст.186 Кримінального кодексу України, тобто хуліганство вчинене за допомогою зброї та грабіж.

На теперішній час вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу. Слід зазначити, що чоловік раніше відбував покарання за вчинення аналогічних злочинів.