На Дніпропетровщині змагатимуться у поїданні вареників

Третя спартакіада територіальних громад «Сільські ігри 2018» пройде 22 вересня у селі Червоноіванівка Криничанського району. Учасникам запропонують продемонструвати спортивну майстерність, позмагатися у поїданні вареників та спробувати швидше за всіх упіймати свиню.

Учасником команди може стати кожен бажаючий віком від 18 і до безкінечності. Професія та стать жодного значення не мають. Головна умова – всі члени команди повинні проживати в сільській місцевості. Окрім спортивних баталій буде й культурно-розважальна програма.

Учасники спартакіади змагатимуться у 7 традиційних і 2 «неформатних» видах спорту. Вони гратимуть у волейбол, мініфутбол, шахи, шашки, настільний теніс, стрілятимуть з пневматичної рушниці, змагатимуться в гирьовому спорті, армреслінгу, перетягуванні канату. Найбільш видовищний момент першості – подолання туристичної смуги перешкод, як «сухопутної» так і водної ділянки.

Для учасників підготували веселі конкурси. Родзинкою спартакіади стануть «Перегони з мультикультиватором – а ми моторні». Треба буде якнайшвидше подолати дистанцію 50-100 метрів із працюючим мотоблоком.

Учасникам ще одного нестандартного конкурсу запропонують піймати тварину в лабіринті на швидкість. Перше місце – за порося, друге – за барана,третє – за курку. Буде й поїдання вареників на швидкість. У традиційному конкурсі «Українські страви» оцінюватимуть не тільки смак, а й майстерність оформлення, подачі страв.