На Дніпропетровщині знищували дубовий ліс (Фото)

Поліція Павлограда затримала «чорних» лісорубів, які спиляли 10 дубів. Вирубкою дерев без жодних дозвільних документів займалися четверо павлоградців. 18 грудня до Павлоградського відділу поліції надійшло повідомлення, що поблизу с. Булахівка Павлоградського району невідомі здійснюють незаконну вирубку дерев у дубовому лісі.

Дільничні офіцери поліції м. Павлограда виїхали на місце злочину та затримали лісорубів. Також з місця події була вилучена спиляні дерева, каністри з пальним, бензопили та транспорт, який направили на майданчик Павлоградського відділу поліції.

На даний час проводяться оперативно-слідчі дії, спрямовані на встановлення свідків вказаного кримінального правопорушення. Також встановлюється сума збитків, нанесених в ході незаконної вирубки.

За даним фактом відомості було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 246 Кримінального кодексу України.
Чоловікам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3-х років.

Шановні громадяни! Якщо Вам відомі факти незаконної вирубки лісу, або його транспортування чи продажу, одразу телефонуйте до поліції за телефоном «102», адже це не тільки завдає збитків державному бюджету, а шкодить довкіллю.