На Львівщині підірвали банк

За попередніми даними, зловмисники скористалися вибуховою речовиною пластид, постраждалих немає, повідомляє ГУ Національної поліції у Львівській області.

До Сколівського відділення поліції 3 червня о 01.30 надійшло повідомлення, що біля відділення «Ощадбанку» у смт Славське на вулиці Шептицьких пролунали два вибухи.

Ощадбанк_Львів

Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи встановлено, що до вхідних дверей банківської установи та банкомату, який знаходився у фасадній частині приміщення банку, було закріплено невідому речовину сіро-жовтого кольору, за попередніми даними експертів – вибухову речовину пластид, що спричинило вибухи.

Внаслідок вибухів пошкоджено частину будівлі банку, двері та вікна, а також банкомат.

Ощадбанк_Львів

Загиблих та постраждалих внаслідок вибухів немає.

З банкомату викрали касету з готівковими коштами, сума яких встановлюється.

Ощадбанк_Львів

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.194 КК України (Умисне знищення або пошкодження чужого майна, вчинене шляхом вибуху, що заподіяло майнову шкоду в особливо великих розмірах, або спричинило загибель людей чи інші тяжкі наслідки,- карається позбавленням волі на строк від трьох до п’ятнадцяти років) та ч.4 ст.185 КК України (Крадіжка, вчинена у великих розмірах, – карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років).

Ощадбанк_Львів

Місце події огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб. На місці працює слідчо-оперативна група, вибухотехніки. Призначено ряд експертиз.

Ощадбанк_Львів

Залишити відповідь