На Робочій у Дніпропетровську зроблять велодоріжки і спеціальний пішохідний перехід

 

Дніпропетровська облдержадміністрація продовжує традицію конструктивного діалогу. На прохання мешканців Робочої, уздовж всієї вулиці зроблять велосипедні доріжки і поставлять спеціальний пішохідний перехід для людей з вадами зору. Про це повідомили в департаменті житлово-комунального господарства та будівництва ОДА.

«Зараз створюємо проект велосипедних доріжок, – пояснив заступник директора департаменту ЖКГ та будівництва Володимир Верхотурцев. – Є різні варіанти, де їх прокласти. Ми хочемо знайти найзручніший для мешканців міста. Велодоріжки будуть по всій довжині Робочої».
Крім того, на перетині Робочої та Каверіна встановлять пішохідний перехід для людей з порушеннями зору: «За технологією, ми приступимо до нього через 3 тижні після укладання асфальту, – зазначив Володимир Верхотурцев. – Червоно-білий перехід буде зроблений зі спеціального тактильного покриття, щоб людина, яка погано бачить, добре відчувала його під ногами».
Капітальний ремонт Робочої йде згідно з графіком: «Керівник Дніпропетровщини Валентин Резніченко поставив завдання зробити якісну дорогу до жовтня, а до листопада повністю закінчити благоустрій вулиці. Рухаємося впевненими темпами, в строк вкладаємося», – констатував Володимир Верхотурцев.

Залишити відповідь