На роботу на велосипедах: дніпропетровські чиновники освоюють новий вид транспорту

Чиновники Дніпропетровської ОДА пересіли на двоколісний транспорт. Учора ввечері біля держбудівлі встановили велопарковку, а вже сьогодні її випробували перші ентузіасти. Холодна погода не стала на заваді.

О 8.45 біля Дніпропетровської ОДА з’являється перший велосипедист. Це радник очільника регіону Віталій Литвин. Настрій чудовий, каже: «Вирішив підтримати ініціативу колег. Проїхав близько 8 кілометрів, на все знадобилося 20 хвилин».

чиновник1

Усміхненого радника зустрічає його колега – Юрій Голик.

«Ідею створення велопарковки біля ОДА запропонували громадські активісти, команда Валентина Резніченка з задоволенням її підтримала. Поки така стоянка є лише біля головної будівлі, але до весни їх облаштують біля решти корпусів. За безпеку транспорту хвилюватися не варто – за двоколісними наглядатиме охорона ОДА», – розповідає він і додає: «Сьогодні перших велосипедистів ОДА заохочуємо зимовими шинами».

чиновник2

За таким подарунком поспішає й Владислав Животченко. Чоловік працює у службі автомобільних доріг, в ОДА приїхав у справах: «Дізнався про парковку – і приїхав на велосипеді. Здолав 17 кілометрів. Трохи важкувато, бо зазвичай користуюся автомобілем. Але це корисно. І інформативно. Одразу відчуваєш проблемні місця на дорогах».

чиновник3

У Дніпропетровській ОДА працює близько 800 людей.

чиновник4

Залишити відповідь