На що варто звернути увагу, обираючи постачальника газу

В Україні з серпня 2020 року запрацював новий ринок газу для населення. Відтоді кожен побутовий споживач може обирати постачальника блакитного палива. До питання зміни постачальника потрібно підходити виважено, ретельно проаналізувавши ситуацію на ринку, зазначила директор ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут» Юлія Кузьменко.

«Вартість газу – те, на що споживачі звертають увагу в першу чергу. Але зараз ціна ресурсу майже однакова у всіх компаній, тому при виборі постачальника важливо врахувати інші фактори. По-перше, необхідно перевірити наявність ліцензії та дозвільних документів на сайті НКРЕКП. По-друге, слід звернути увагу на репутацію та термін роботи компанії на ринку постачання газу», – підкреслила вона.

За словами Юлії Кузьменко, вже понад 350 домогосподарств, які спробували сервіси інших компаній, вирішили повернутися до надійного та зручного постачальника.

У ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут» радять: перш ніж змінювати постачальника оцініть, які способи комунікацій пропонує компанія.

«Багато клієнтів зізнаються, що спокусилися на рекламу конкурентів, але потім зіткнулися з практичною відсутністю комунікацій. Звичних онлайн сервісів та центрів обслуговування клієнтів у їх місті немає, майже відсутня можливість отримати фахові консультації від персональних менеджерів. Безперечно, ринок газу – це поштовх до розвитку та вдосконалення. Ми вдячні нашим клієнтам за довіру і за те, що вони обирають нас як надійного постачальника. Компанія і в майбутньому вдосконалюватиме свою роботу, щоб діалог зі споживачами був продуктивнішим», – розповіла  начальник відділу продажу фізичним особам ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут» Ганна Сурівка.

фото: з відкритих джерел