На військову службу – за контрактом

Бабушкінський районний військовий комісаріат проводить набір громадян на військову службу за контрактом. Відповідно до ініціативи Президента України — Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України, підтриманої Урядом, з 1 січня 2016 року відбулося суттєве збільшення грошового забезпечення військовослужбовців.

Окрім інших суттєвих переваг, серед яких безкоштовне житло, матеріальне забезпечення, щорічна оплачувана відпустка, можливість безкоштовно навчатись у ВВНЗ, грошове забезпечення військовослужбовців тепер складає для солдат – від 7 тис. грн., для командирів взводу – від 9 тис. грн., для командирів роти – від 10 тис. грн., для командирів батальйону – від 12 тис. грн., для командирів бригади – від 14 тис. грн.

Основними вимогами до кандидатів є:

– вік 18-40 років, в особливий період до 60 років;

– здоровий, придатний до військової служби (призовник або військовозобов’язаний);

– відсутність судимості, психіатричного та наркологічного обліку.

Алгоритм оформлення та проходження військової служби

  1. Прийти до військового комісаріату та дізнатися про військові частини, в які іде набір на військову службу за контрактом.
  2. Вибрати майбутню спеціальність серед вакантних посад.
  3. Прибути до військової частини, яку Ви обрали для проходження військової служби. Отримати згоду командира військової частини.
  4. Прибути разом зі згодою до свого військового комісаріату. Згода дійсна на протязі 1 місяця (тобто посада для Вас буде заброньована на місяць).
  5. Почати збирати документи, проходити медкомісію, профвідбір.
  6. Отримати особову справу та припис у військовому комісаріаті та вибути для проходження військової служби у військову частину або, в разі необхідності, до навчального центру (згідно згоди).
  7. Підписати Контракт у військовій частині (протягом доби з моменту прибуття у військову частину)

 

                                                                                                          

Залишити відповідь