Завтра на вулиці Дніпра вийде понад сімсот правоохоронців

У Дніпрі, на День міста, 8 вересня понад сімсот правоохоронців охоронятимуть безпеку відпочиваючих. Окрім поліцейських на чергування цього дня вийдуть військовослужбовці Національної гвардії. Про це повідомляють в ГУ НП України у Дніпропетровській області.

Всі основні місця проведення святкових масових заходів напередодні будуть обстежені поліцейськими-вибухотехніками  та кінологами зі службовими собаками. Найбільш масові розважальні заходи плануються на п’яти майданчиках обласного центру.

Загалом очікується, що в святкуванні Дня міста у Дніпрі візьмуть участь до двохсот тисяч жителів та гостей міста.

Поліцейські звертаються до всіх відпочиваючих з порозумінням поставитися до дій правоохоронців в разі, коли виникне необхідність у проведенні поверхневого огляду. Всі превентивні заходи спрямовані на забезпечення безпеки самих відпочиваючих.

Окрім цього, в разі виявлення забутих речей, кошиків, сумок поліцейські прохають в жодному разі самостійно їх не оглядати, а звернутися до правоохоронців, що несуть службу, чи повідомити про знахідку на 102.

Батькам, які прийшли на свято з дітьми, слід більш ретельніше слідкувати, аби останні не загубилися у натовпі. В разі виникнення подібних ситуацій необхідно відразу звертатися до поліцейських. Правоохоронці оперативно зможуть розшукати дітей.

Під час святкування Дня міста у Дніпрі охорону публічного порядку та безпеки забезпечуватимуть 440 співробітників Національної, 200 – патрульної поліції та 100 військовослужбовців Нацгвардії.