Набір до рибного патруля буде прозорим та транслюватиметься онлайн

15 грудня у Києві стартував набір до рибного патруля. На воду нові патрульні вийдуть вже у березні 2016. Про це на брифінгу щодо запуску проекту повідомив Голова Держрибагентства Ярема Ковалів, пише Урядовий портал.
За словами Коваліва, наразі Держрибагенство реалізує цілий комплекс реформ для відродження рибного господарства України. Проте, ефективна система контролю є базисом для них всіх і покликана забезпечити їх правильну роботу. «Рибний патруль – це в першу чергу люди, з високою мотивацією, ті, хто по-справжньому вболіває за галузь і хоче її розвивати, відібрані на основі відкритого конкурсного відбору, незаплямовані корупцією», наголосив під час презентації Ярема Ковалів.
Він додав, що робота нового органу буде максимально прозорою і зрозумілою для громадськості. «Все робимо прозоро, навіть набір до патруля та кадровий конкурс, починаючи з першого дня, транслюється онлайн на каналі агентства в Інтернеті», – повідомив Голова агентства.  Ярема Ковалів запросив представників громадськості бути максимально активними, слідкувати за перебігом конкурсу та звертатися до кадрової комісії, якщо є інформація про дії, що дискредитують кандидатів.
Проект «Рибний патруль» на Київщині є пілотним, у 2016 році його досвід застосують по всій території України. Вже у середині лютого відповідний конкурс розпочнеться у Чернігові, Черкасах, Полтаві, Запоріжжі, Миколаєві, Херсоні, Одесі, в регіоні Чорного та Азовського морів.

Залишити відповідь