Наділи пакет на голову і побили: у Дніпрі стався розбійний напад (Фото)

9 жовтня, близько 2-ї години ночі на Полтавському шосе Дніпра патрульний екіпаж побачив чоловіка у скривавленому одязі. Громадянин сказав, що потребує допомоги. Годину тому, коли він перебував на парковці біля магазину на вулиці Передовій до його авто підбігло кілька осіб. Вони вдерлися до нього, наділи чоловікові пакет на голову, побили, сіли за кермо та повезли його у невідомому напрямку. Повідомляють у прес-службі патрульної поліції Дніпра.

Як виявилося, зловмисники приїхали до кар’єру. Там потерпілого ще раз побили, забрали гроші, телефон, сіли до автомобіля Skoda Fabia та поїхали геть. Чоловік потім вийшов на дорогу і звернувся до поліцейських. Він надав прикмети транспортного засобу, на якому могли пересуватися нападники.

“Поліцейські, у ході розшукових заходів, виявили вказаний транспортний засіб на вулиці Надії Алексєєнко. Його зупинили. Водій, який в ньому перебував, під час перевірки відмовився надавати документи та зненацька розпочав рух. Розпочалося переслідування, під час якого водій Skoda Fabia неодноразово створював аварійні ситуації та загрозу для інших учасників дорожнього руху, не реагував на вимоги патрульних про зупинку. Також під час руху він викинув з автівки предмет, схожий на пістолет. Поліцейські змушені були застосувати вогнепальну зброю, аби зупинити авто, після чого патрульні транспортний засіб заблокували та затримали кермувальника”, – повідомляють правоохоронці.

На місце події охоронці порядку викликали слідчо-оперативну групу та доставили затриманих до Амур-Нижньодніпровського відділку поліції для з’ясування усіх обставин події.

На даний момент громадянина затримано в порядку ст.208 КПК України.