Найкращий подарунок до Дня народження – тепло в оселі

17 років Антоніна Миколаївна з Покровського опалювала квартиру чотирма конфорками газової плити. Самотня, паралізована після інсульту жінка вже й не сподівалася, що в її квартирі знову будуть теплі батареї. Звернулася зі своєю проблемою до голови Дніпропетровської облдержадміністрації Валентина Резніченка. Опаленню в оселі бути, запевнив під час виїзного прийому до Покровського району очільник регіону.

17 років тому котельню централізованого опалення в Покровському закрили, мешканцям багатоквартирних будинків запропонували перейти на індивідуальне опалення. Однак Антоніна Решетило коштів на встановлення дороговартісного обладнання не мала, рідних чи близьких, які могли б допомогти не було. Так і залишилася жінка в холодній квартирі один на один зі своєю проблемою.
«Приходили холоди, запалювала всі чотири конфорки на газовій плиті. Так і топила, – розповідає жінка. – Звичайно ж стіни всі відсиріли, шпалери в жахливому стані». Але паралізована після інсульту, вона не могла дати своїй проблемі ради. Вирішила звернутися за підтримкою до очільника регіону. На прийомі громадян розповіла йому про свою проблему.
Валентин Резніченко поставив завдання терміново вирішити питання. Щоб вже з початком холодів в квартирі Антоніни Миколаївни було тепло.
«Я навіть не сподівалася на таке диво. Буквально одразу мені встановили опалювальний котел. У квартирі тепло, а я й досі не можу повірити у це. На днях у мене був День народження. Це найкращий подарунок до свята у моєму житті», – з радістю в голосі розповідає жінка.
І вже у листі до очільника області пише: «Висловлюю Вам щиру вдячність за Ваші порозуміння і підтримку. Бережи Вас Бог!».

подяка

Залишити відповідь