Найпровальніші фільми 2016 року

Журнал Forbes оприлюднив список з 10 кінострічок, які стали найпровальнішими у 2016 році. Для визначення світових касових зборів і орієнтовного бюджету видання використало дані сайтів Box Office Mojo, IMDB і інших джерел. У рейтинг потрапили картини, реліз яких відбувся до листопада 2016 року.

На 10-му місці опинився фільм Джареда Хесса «Винуватці», що вийшов на екрани у вересні. При бюджеті в $ 25 млн. Йому вдалося зібрати всього $ 22 млн. У список також потрапили «Сноуден» Олівера Стоуна, «Брати з Грімсбі» Луї Летерье, «Репортер» Гленна Фікарра і Джона Рекуа, «Шпигуни по сусідству» Грега Моттола, «Ретчет і Кланк: Галактичні рейнджери» Кевіна Манро і Джеріка Кліленда,« Гордість і упередження і зомбі» Берра Стірс.

Трійка найгірших фільмів 2016 року виглядає так:

«Поп-зірка: Не переставай, не зупиняйся» Аківи Шаффера і Йорма Такконе,  «Вільний штат Джонса» Гері Росс з Метью Макконахі в головній ролі, а також «Макс Стіл» Стюарта Хендлера.

Лідер рейтингу зібрав лише $ 4,4 млн. При бюджеті в $ 11 млн. І довів, що не всі фільми про супергероїв стають успішними.

Залишити відповідь