Найспритніший порушник: Дніпропетровська ОДА продовжує контролювати якість перевезень

130 кілометрів на годину – буквально ралі на трасі влаштував минулого тижня водій маршрутки №АЕ 2646 АА ТДВ «Автопромінь».

Цього ж дня управління інфраструктури ОДА зробило перевізнику зауваження, підприємство пообіцяло провести з водієм роз’яснювальну роботу. Переможцем у номінації «відхилення від графіку» став водій маршрутки № АЕ 0590 АВ ООО «Інтерспецмаркет», який суттєво змінив маршрут у Дніпропетровську. Підсумки роботи перевізників за тиждень вже традиційно підвело управління інфраструктури Дніпропетровської облдержадміністрації.

Переможцями у номінаціях «Керування транспортом без перевищення швидкості» стали Новомосковське автотранспортне підприємство, АТП-11205, ВКП «Мотодор», ТОВ «СиС», ПП «Одиум-Престиж» та ПП «Материал-Сервис».

Чітко дотримувалися маршруту підприємства «Зигфрид-М», ВКП «Мотодор», ПП «Одиум-Престиж». В інших виникали незначні відхилення від маршруту, пов’язані з поломками чи непередбачуваними обставинами на дорозі.

«За допомогою GPS-системи щотижня визначаємо найдисциплінованіших перевізників та тих, хто порушив норми перевезення. Такий підхід вже дає свої результати. Перевізники стали краще контролювати водіїв та звітують про поломки автівок заздалегідь. Новомосковське АТП та «Зигфрид-М», що минулого тижня були одними з найбільших порушників, цього тижня стали зразковими.

Комфорт та безпечне перевезення мешканців регіону – основна вимога. І перевізники мають її дотримуватися», – зазначив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

4 номінації оголосило управління інфраструктури ОДА для перевізників Дніпропетровщини. Відтепер щотижня серед АТП, які займаються приміськими та міжміськими перевезеннями, обирають найспритнішого водія громадського транспорту, лідера з відхилення від маршруту та найдисциплінованіших.

Конкурс став можливим завдяки GPS-системі, якою обладнано маршрутки Дніпропетровщини. Вона дозволяє в режимі онлайн відстежувати роботу перевізників регіону. Всі дані з маршруток передаються й на громадську платформу Easyway. На сайті будь-який пасажир може дізнатися, коли під’їде його автобус, скільки машин на маршруті чи довго чекати наступну.

На Дніпропетровщині більше 200 приміських та 240 міжміських маршрутів. На них працюють більше 800 машин.

Залишити відповідь