Не втримався: замість Павлограда водій маршрутки відправився до моря

Теплий морський бриз та золотий пісок. Мабуть, саме про радощі літнього відпочинку замислився водій маршрутки, коли замість Павлограду відправився до Бердянська. Чоловік так «замріявся», що не лише відхилився від маршруту, а й розігнався до 127 км на годину. Порушення зафіксувала GPS система, за допомогою якої відділ транспорту облдержадміністрації продовжує виявляти недбалих перевізників. З постійними героями анти-рейтингу розриватимуть договори.

«Щоденно за допомогою супутникової системи навігації відділ транспорту ОДА визначає перевізників, які не дотримуються правил. Водіям, які нехтують безпекою та комфортом пасажирів, на дорогах області не місце. Зі злісними порушниками будемо прощатися», – зазначив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

Цього тижня у двох анти-номінаціях відзначився один й той самий водій з підприємства «Автопромінь». На маршрутці з номером АЕ 0619 ВС він мав везти пасажирів до Павлограда. Проте «переплутав» дорогу та відправився до Бердянска. Кермувальник так поспішав до моря, що перевищив швидкість. Він розігнався до 127 кілометрів на годину.

Визначили й зразкових перевізників. Це водії ПП «Одіум-Престиж», ТОВ ВКП «Мотодор», ФОП Пушкарний, ТОВ «Автодрайв».

Дніпропетровська ОДА щотижня визначає рейтинг перевізників на приміських та міжміських маршрутах. Допомагає у цьому система GPS-моніторингу, яка встановлена на всіх автобусах цих маршрутів.

Залишити відповідь