Нікопольська поліція оголошує про грошову винагороду

Нікопольська поліція оголошує про те, що готова платити грошову винагороду за будь-яку інформацію, яка приведе до розкриття або успіху розслідування подвійного вбивства в с.м.т. Червоногригорівка.

Кошти для зазначених цілей є, і якщо у когось є така інформація, прохання звернутися до Нікопольського ВП ГУНП в Дніпропетровській області або зателефонувати за номером 050 577 58 24. Конфіденційність гарантуємо, повідомляє портал nikopol.net.ua.

Нагадуємо, що 30 травня приблизно о 01.30 до Нікопольського відділу поліції надійшло повідомлення, що в с.м.т. Червоногригорівка Нікопольського району біля кафе «Родина», на дорозі виявлено труп власника кафе з вогнепальними пораненнями.

Виїздом працівників поліції на місце, даний факт знайшов підтвердження, крім того, при огляді прилеглої території на узбіччі дороги працівники поліції виявили ще один труп — сторожа насосної станції також з вогнепальними пораненнями.

Як з’ясували поліцейські зловмисники заволоділи автомобілем власника «Nisan x-trel» білого кольору. Наразі слідчим за погодженням з місцевою прокуратурою даний факт внесено до ЄРДР за п.1, 6, 12 ч.2 ст. 115 КК України. (умисне вбивство двох та більше осіб, з корисливих мотивів, вчинене за попередньою змовою групою осіб). Та ч.1 ст.289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом).

Слідство триває, поліція відпрацьовує всі можливі версії.