Нікопольські поліцейські затримали серійного крадія

З листопада по грудень 2015 року на території м. Нікополь він здійснив низку крадіжок особистого майна з домоволодінь мешканців міста.

Здебільшого зловмисник викрадав побутову техніку та інструменти, а саме: пилососи, праски для білизни, набори ножів, болгарки, електродвигуни. Крадіжки здійснював з приватних домоволодінь та гаражів. Знаючи, що працівники поліції підозрюють його в здійсненні цих злочинів, він приховувався від правоохоронних органів.

Старший інспектор Нікопольського ВП Каряка Л.Л. поспілкувався з місцевими жителями, що дозволило встановити місцезнаходження злодія. Ним виявився раніше засуджений 35-річний мешканець міста Нікополь. Чоловік був затриманий.

На даний час проводяться слідчі дії, проти чоловіка порушено кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 Кримінального Кодексу України – крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище, або що завдала значної шкоди потерпілому. Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від 3-х до 6 років.

За матеріалами прес-служби ГУНП у Дніпропетровській області

Залишити відповідь