Нікопольські злочинці викрали 3 пляшки шампуню та дезодорант

18 травня о 15.32 на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Дніпропетровській області надійшов сигнал «тривога» з магазину, що знаходиться у місті Нікополь по вул. Електрометалургів, повідомляє прес-служба ГУНП у Дніпропетровській області.

Прибувши на місце події, співробітники групи реагування поліції охорони затримали на виході із приміщення магазину чоловіка 1990 р.н та жінку 1982 р.н., які намагалися зникнути з місця скоєння правопорушення.

Як пізніше було встановлено, затримані зайшли до магазину, що спеціалізується на продажі косметичних засобів, і поки продавщиця обслуговувала іншого клієнта, вкрали з полиці три пляшки шампуню та дезодорант. Друга продавчиня помітила, як хлопець намагається вкрасти товар, і швидко натиснула тривожну кнопку. При зовнішньому огляді у підозрюваних був вилучений украдений товар на загальну суму 400 грн.

Затриманих доставили до Нікопольського відділу поліції для детального з’ясування обставин події. Зараз їм інкримінують правопорушення, передбачене ст. 185 Кримінального Кодексу України (крадіжка).

Залишити відповідь