Нове українсько-грузинське кіно про кохання покажуть уже завтра

Нова українсько-грузинська романтична комедійна мелодрама «Тепер я буду любити тебе» виходить в український прокат у четвер, 31 грудня.  Про це повідомляє прес-служба Держагентства з питань кіно.

«Головний герой картини Мішель – модний ресторатор, успішний бізнесмен і чоловік у розквіті сил. Здається, удача посміхається йому скрізь і завжди. Аж раптом на Різдво його життя перевертається з ніг на голову – красуня-дружина йде до іншого. Саме тоді розпочинається закручена колізія цієї дивовижної романтичної історії. Випадкове знайомство з дівчиною, в якої зараз теж достатньо проблем у коханні, змушує Мішеля задуматися: це фортуна чи може чийсь хитромудрий план? Їхні історії переплітаються, доля продовжує іронізувати, а кохання грається з ними і веде за своїм власним сценарієм», – йдеться в описі кінофільму.

Режисер стрічки – Заслужений діяч мистецтв України Роман Ширман, який зняв її за власним оригінальним сценарієм та за підтримки Держкіно

Головні ролі у фільмі виконали Народні артисти України Богдан Бенюк та Ольга Сумська, а також молоді українські та грузинські актори Кристина Кісельова, Аріна Анпілогова та Георгій Маскарашвілі.

Залишити відповідь