Новий номер «Вістей Придніпров’я»: пориньте разом з нами у світ цікавих новин

Сьогодні, 18 липня, вийшов новий номер газети «Вісті Придніпров’я», разом з яким ви поринете у світ цікавих новин та ексклюзивних інтерв’ю.

 Вадим Сідур – той, хто волає до миру

У Дніпрі вперше пройшли Дні пам’яті всесвітньо відомого  скульптора-авангардиста, живописця, графіка, кінематографіста і  поета, засновника власного напрямку в мистецтві, нашого земляка Вадима Сідура. Журналіст Наталія Біловицька побувала на пам’ятних заходах і поділилась з «Вістями» своїми враженнями щодо життя й творчості митця.

Життя регіону

Аграрії мають зібрати понад 2,4 млн т ранніх зернових. Цього року Дніпропетровщина  матиме щедрий урожай. За прогнозами, аграрії  областi мають зiбрати понад 2,4 млн тонн лише раннiх зернових.

Петриківщині – 245 років! У минулі вихідні Петриківка відсвяткувала 245 років. Із 6 по 8 липня, з нагоди ювілею, в славетному краї художників відбулося чимало заходів.

Суспільство

Ірак планує інвестувати в українське виробництво курятини. У планах Іраку – інвестиції в українське виробництво курятини15 млн доларів США. Переговори щодо такого  інвестиційного проекту  іракські бізнесмени ведуть із підприємством, що працює в Київській області. Про це стало відомо в ході бізнес-форуму «Співробітництво Україна – Ірак», який вже сьомий рік поспіль організовує у Києві Торгово-промислова палата України. Нинішній форум об’єднав 90 бізнесменів, із яких 25 – з Іраку.

У Дніпрі розцвіли казкові маки. У Дніпрі продовжують з’являтися казкові мурали, які радують око городян і прикрашають сірі і похмурі будинки нашого міста. Цього разу маки 25-метрової висоти «виросли» на Набережній Перемоги, 44. «Вісті Придніпров’я» дізналися, як іде робота по створенню нового масштабного малюнка.

Життя-буття

Обережніше з ранніми динями та кавунами

На підході сезон баштанних культур. Щоб уникнути отруєння, любителям поласувати кавунами і динями радять не купувати їх на стихійних ринках, а по приходу додому – ретельно мити. З початку літа в області не допустили на прилавки близько 500 кг ранніх нітратних овочів і фруктів.

Також у новому номері оголошення, курйозні історії, кросворд та анекдоти.

Для того, аби завжди бути в курсі новини Дніпра, області та світу, приєднуйтесь до нас у соціальних мережах.

Instagram — https://www.instagram.com/visti.dpua/,

Facebook — https://www.facebook.com/vesti.pridneprovia,

ВК — https://new.vk.com/id372823491,

Twitter — https://mobile.twitter.com/vistidnipо,

Нагадуємо, що триває передплата на «Вісті Придніпров’я», яку ви можете здійснити у будь-якому почтовому відділенні області

Передплатний індекс: 41804
*вівторок, четвер (з ТV-програмою)
1 міс.- 18, 72 грн.
3 міс. – 55,46 грн.
6 міс. – 109, 22 грн.
12 міс.- 217, 24 грн.
Або у відділі передплати газети «Вісті Придніпров’я» за телефоном (056) 778-21-44 або електронною поштою t.ovchatova@gmail.com