Новий номер «Вістей Придніпров’я» – про що ми вам розкажемо у День закоханих

Сьогодні усі святкують найромантичніше свято – День святого Валентина або День усіх закоханих. Наші журналісти зібрали для вас найцікавіші матеріали з життя міста та регіону.

Зустріти справжнє, щире кохання наші пращури прагнули здавна. Тож, скіфи та сармати, українці часів Київської Русі, лицарі козацької доби, мешканці дореволюційного Катеринославу – не закривали серця від стріл Амуру. Ані війни, ані труднощі долі не здатні були стати на заваді закоханим серцям!  Про те, як наші земляки закохувалися, до яких хитрощів вдавалися, аби сподобатися, як натякали на свої почуття та які подарунки робили – «Вісті» довідалися під час відвідування виставки до дня закоханих у  Історичному музеї імені Яворницького.

Географія почуттів – історія почуттів. Він сидів навпочіпки, притуливши гарячу, мокру спину до стіни. Він був п’яний. Скоріше від емоцій та ресторанної задухи, що доводила його до божевілля. Надворі йому стало краще, дихалося легше і глибше. Але зараз, коли Ігор опинився наодинці зі своїми думками, вони, наче злі демони, наступали на нього з темряви і шкрябали душу кігтями – болючими спогадами.

На Дніпропетровщині набирає обертів скандал із закриттям міських продовольчих ринків. Причиною тому став карантин через спалах африканської чуми свиней. Однак приватні фермери та підприємці впевнені – їх просто видавлюють з ринку на догоду великих торгових мереж.

У прес-клубі Дніпропетровського обласного осередку НСЖУ провели тренінг для представників регіональних засобів масової інформації. Йшлося про участь медіа в процесі інтеграції переселенців з Донбасу і Криму.

Майстер-клас від «Вістей» – 3 прості ідеї на свято! День Святого Валентина – найкращий свято, щоб забути про стандартні покупні подарунки. Адже набагато приємніше і цінніше для нас отримати презент хенд мейд. Для тих, хто не встиг заздалегідь підготуватися до дня закоханих, пропонуємо кілька ідей, які допоможуть вам здивувати коханих людей.

А також оголошення, гумористична сторінка і багато цікавих новин.

А також завітайте на наш сайт vesti.dp.ua – там ви знайдете ще більше ексклюзивної інформації.
Для того, аби завжди бути в курсі новини Дніпра, області та світу, приєднуйтесь до нас у соціальних мережах.
Instagram — https://www.instagram.com/visti.dpua/,

Facebook — https://www.facebook.com/vesti.pridneprovia,

ВК — https://new.vk.com/id372823491,

Twitter — https://mobile.twitter.com/vistidnipо,

та Одноклассники — http://m.ok.ru/profile/587640379944

Нагадуємо, що триває передплата на «Вісті Придніпров’я», яку ви можете здійснити у будь-якому почтовому відділенні області.

Передплатний індекс: 41804 
*вівторок, четвер (з ТV-програмою)
1 міс.- 18, 72 грн.
3 міс. – 55,46 грн.
6 міс. – 109, 22 грн.
12 міс.- 217, 24 грн.
Або у відділі передплати газети «Вісті Придніпров’я» за телефоном (056) 778-21-44 або електронною поштоюt.ovchatova@gmail.com

Залишити відповідь