Новий номер «Вістей Придніпров’я», сповнений цікавих та актуальних новин, вже чекає на Вас

Сьогодні, 20 грудня до Вашої уваги новий випуск газети «Вісті Придніпров’я», де наші журналісти підготували цікаві статті з життя міста та України.

Ми розкажемо вам про те, що сталося з «ПриватБанком», де в Україні поставлять найвищу ялинку та якими будуть нові дорожні знаки.

А також про головні досягнення 2016 року на Дніпропетровщині: перший рік роботи обласної ради 7-го скликання.

Ексклюзивно для «Вістей»: абсолютною переможницею серед жінок на Чемпіонаті України з гри в дартс, що відбувся у Києві, стала молода донечанка Світлана Анісімова, котра зараз проживає у Кривому Розі. Після змагань Світлана Анісімова саме «Вістям» розповіла про свій шлях до чемпіонства, про нових друзів у Кривому Розі, спогади про Донбас, про те, як вона знімає стрес і про своє новорічне бажання.

Новини області та країни:

ДТЕК Павлоградвугілля вже кілька років поспіль є лідером вуглевидобувної галузі України. І що важливо – навіть за умов глибокої економічної кризи, коли переважна більшість найпотужніших підприємств країни скоротила своє виробництво, копальні Західного Донбасу невпинно його нарощують.

Аграрії Васильківщини цей рік завершують плідно. І справа не лише у високих показниках врожаїв, але й в соціальній відповідальності.

У Межовій реконструювали спортивний стадіон. Привести об’єкт до ладу попрохали мешканці селища.

Кажуть, війна робить людей жорсткішими. Та чи так це насправді? Адже саме в такий важкий для країни час ми здатні проявити свої найкращі якості й цим довести світу – добро переможе! «Вісті» розкажуть про справжнього українського героя, який, не зважаючи на труднощі військової долі, зігріває добрим серцем самотні душі.

У Харкові відбувся цікавий проект – кластерний медіа-день для представників ЗМІ Дніпропетровської, Донецької, Луганської і Харківської областей. Як це було, знають «Вісті Придніпров’я».

2016-ий був оголошений Роком англійської мови в Україні. Тож настав час підбити підсумки. Зокрема, за результатами досліджень компанії TNS, цьогоріч почали вивчати іноземну 34% наших співвітчизників.

Напередодні Нового року аналітики порталу Яндекс вивчили пошукові запити дніпрян і з’ясували, які події, люди і речі цікавили жителів нашого міста в році, що минає.

А також для вас гумористична сторінка, оголошення, сканворд, практичний майстер-клас по виготовленню розкішного різдвяного віночка та ще багато актуальних та цікавих новин!

Ще завітайте на наш сайт vesti.dp.ua – там ви знайдете більше ексклюзивної інформації.

Для того, аби завжди бути в курсі новин Дніпра, області та світу, приєднуйтесь до нас у соціальних мережах.

Instagram — https://www.instagram.com/visti.dpua/,

Facebook — https://www.facebook.com/vesti.pridneprovia,

ВК — https://new.vk.com/id372823491,

Twitter — https://mobile.twitter.com/vistidnipо,

та Одноклассники — http://m.ok.ru/profile/587640379944

Нагадуємо, що триває передплата на «Вісті Придніпров’я», яку ви можете здійснити у будь-якому почтовому відділенні області.

Передплатний індекс: 41804 
*вівторок, четвер (з ТV-програмою)
1 міс.- 18, 72 грн.
3 міс. – 55,46 грн.
6 міс. – 109, 22 грн.
12 міс.- 217, 24 грн.

Або у відділі передплати газети «Вісті Придніпров’я» за телефоном (056) 778-21-44 або електронною поштою t.ovchatova@gmail.com

Залишити відповідь