Новий номер «Вістей Придніпров’я»: від серйозного до розважального

У новому номері «Вістей Придніпров’я» ви дізнаєтесь про закордонний туризм, скільки ОСББ створили на Дніпропетровщині та особливості програми «Доступні ліки».

Ексклюзивно: у Дніпро на TechFest завітав чемпіон світу серед дорослих та юніорів по авіамодельному спорту в категорії повітряного бою за класом моделей F2D Ілля Редюк. Хлопець виявився джентльменом у житті, а от на полі він – справжній боєць, навіть, якщо в коло з ним ставлять дівчат. Каже, що такі правила бою, поступатися не можна. Ілля завжди відчуває підтримку батька, адже саме він запускає літачок сина у повітря. «Вістям» юнак розповів про свій сімейний екіпаж, перемогу в Австралії та про нюанси бою у повітрі.

Суспільство

Чи викрадають дітей у Дніпрі?

Соціальні мережі можуть, як допомагати у роботі поліції, так і шкодити, поширюючи паніку серед городян. Останнім часом жителі Дніпра стали поширювати на своїх сторінках інформацію про те, що біля шкіл викрадають дітей, в основному школярок. Поліція дала пояснення.

На Дніпропетровщині відбувся турнір на кубок «Чугуєво»

Владислава Савіна: «Громада – як організм людини»

В Україні повним ходом йде процес децентралізації. Наша область входить в п’ятірку лідерів по створенню територіальних громад. Основний приклад для тих, хто ще не об’єднався – це відкриття садочків і ремонт доріг в селах, де реформування вже відбулося. У регіоні проводиться маса тренінгів і зустрічей для того, щоб все працювало як слід, а люди на місцях були економічно і юридично грамотними. «Інститут розвитку територіальних громад» бере в процесі децентралізації безпосередню участь. «Вісті» ексклюзивно поспілкувалися з головою організації Владиславою Савіною, яка розповіла про те, що найголовніше в розвитку і побудові об’єднаних територій, як проходить процес децентралізації і як Інститут співпрацює з обласною адміністрацією.

Щоб пам`ятали

Його слово обірвалося на половині життя

14 вересня поету і журналісту Семену Ковальчуку виповнилося б 75. І його 39 років не встигли договорити і дописати щасливих днів, прожитих з красунею-дружиною Таїсою і дітками – донечкою Лесею і синочком Олесиком (Олексієм).

Життєві історії – «Пролітаючи над гніздом Кукушкіних»

Часом, дивлячись на свою матір, Світлана Кукушкіна думала: «Краще б мене знайшли в капусті, або приніс лелека, або підкинули інопланетяни, або ….» Загалом, вона погодилася б з будь-яким варіантом її появи на світ, аби не бути народженою власною матір’ю .

Село прекрасне й молоде, бо змалку до землі веде!

День народження села – знакове явище не лише для Новов’язівського. З цього приводу логічно сказати «НАРОДЖЕННЯ=ВІДРОДЖЕННЯ». Усього того найкращого, що викликає не суто ностальгію з приводу втрачених ретроспектив, а щире бажання зробити новий виток на дистанції прогресу. Від досягнутого колись і вже нині, від самої молодості села, яка – в молоді. Хіба ви не бачите, шановні читачі, юні обличчя та сяйво тих очей, котрі дивляться в завтра?

Також для вас місячний календар садовода, повна телепрограма, цікавий сканворд та гороскоп для усіх знаків зодіаку, новини світу та оголошення. Не забувайте про рецепти від «Вістей» і цікаві історичні факти тижня. Для тих, хто хоче допомогти пухнастим малюкам – традиційна рубрика від «Вірності».

Для того, аби завжди бути в курсі новини Дніпра, області та світу, приєднуйтесь до нас у соціальних мережах.
Instagram — https://www.instagram.com/visti.dpua/,

Facebook — https://www.facebook.com/vesti.pridneprovia,

ВК — https://new.vk.com/id372823491,

Twitter — https://mobile.twitter.com/vistidnipо,

Нагадуємо, що триває передплата на «Вісті Придніпров’я», яку ви можете здійснити у будь-якому почтовому відділенні області

Передплатний індекс: 41804
*вівторок, четвер (з ТV-програмою)
1 міс.- 18, 72 грн.
3 міс. – 55,46 грн.
6 міс. – 109, 22 грн.
12 міс.- 217, 24 грн.
Або у відділі передплати газети «Вісті Придніпров’я» за телефоном (056) 778-21-44 або електронною поштою t.ovchatova@gmail.com