Новий номер «Вістей Придніпров’я» вже завтра – варто придбати

Завтра, 17 листопада, до вашої уваги новий номер газети «Вісті Придніпров’я», де зібрані новини, цікаві статті та ексклюзивні репортажі.

16 листопада в нашій країні відзначили День працівників радіо, телебачення і зв’язку. «Вісті» вирішили запропонувати своїм читачам добірку перевірених часом фільмів, які розповідають про зв’язок по обидві сторони ефіру і не тільки.

Новини в житті міста:

– Першу партію нових тролейбусів і голосно анонсованих зупинок з підігрівом обіцяють продемонструвати вже до кінця листопада.

– Реконструкція Алеї пам’яті загиблих героїв революції  Гідності і воїнів АТО

– Як відновлюють дороги у Дніпрі: у мерії міста наголошують, що за умови своєчасно прийняття бюджету міста на наступний рік, кількість відремонтованих доріг збільшиться ще в два рази.

– Люди, у яких відмовили нирки, очищають кров за допомогою гемодіалізу – апарату «штучна нирка». Виконувати цю процедуру можна тільки в стаціонарі. А може вихід все-таки є? З проблемою вирішили розібратися журналісти «Вістей».

– Клаптики тканини різного розміру та кольору, зшиті майстерною рукодільницею Аллою Урдіною, – не просто красиві речі, але й практичні. Все це називається печворк.

Новини культури:

– На обласний академічний Молодіжний Театр чекають великі зміни. Він стає більш україномовним, на сцені гратимуть більше п’єс української класики та сучасності.

– У  невеличкому селі Сурсько-Михайлівка Солонянського району відбувся яскравий етнофестиваль «Духовна скарбниця козацького роду».

Фермерство і успіх:

– Юлія Білявська, голова фермерського господарства, жителька великого міста, котра народилась і виросла в селі. Ця тендітна молода жінка вже 15 років працює на землі, а дев’ять років тому створила власне фермерське господарство «Октавія».

– Коли справа потрапляє до рук умілого господаря, то і результат не забариться. Цю істину давно засвоїли працівники ТОВ «АгроДніпро-центр», що у Магдалинівському районі.

– Напередодні Дня робітника сільського господарства «Вісті» розкажуть про ТОВ «Агрофірма ім. Горького», що у Новомосковському районі

А також, практичні поради як розпізнати інсульт, новини спорту, телевізійна програма, рецепти і цікавий кросворд.

Залишити відповідь