Новомосковські платники податків збільшили надходження до бюджетів

 

Про це мова йшла під час нещодавньої зустрічі начальника Новомосковської ОДПІ ГУ ДФС у Дніпропетровській області Андрія Шульги з представниками бізнесу регіону.

Андрій Шульга наголосив, що головним завданням Новомосковської ОДПІ було і лишається розуміння потреб платників податків, професійне консультування та надання підприємцям та громадянам сучасних послуг. І бізнес регіону сумлінно виконує свої податкові зобов’язання перед бюджетом, що, в свою чергу, дозволяє місцевій владі спрямовувати кошти на розвиток Новомосковського регіону та своєчасно фінансувати важливі соціальні програми на державному рівні.

«Так, за одинадцять місяців поточного року платниками податків Новомосковського регіону до державного бюджету спрямовано 974,2  мільйона гривень, а це на 179% більше ніж у аналогічному періоді минулого року та на 32,5% понад план. До місцевого бюджету надійшло 325,8 мільйона гривень, що на 47,6 відсотка або на 39,4 мільйона гривень більше, ніж за відповідний період минулого року. Місцева скарбниця поповнилась, в основному, за рахунок податку на доходи фізичних осіб, частка якого становить майже 64,5% усіх надходжень. Крім того, платниками єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування з початку року сплачено 601,5 млн. грн. внеску», – зазначив Андрій Шульга.

Крім того, в ході зустрічі начальник Новомосковської податкової інспекції проінформував присутніх, що найближчим часом буде запущено нову модель Податкового кодексу України, що обумовлено податковою реформою – 2016 та обговорили основні аспекти очікуваних податкових змін, визначених у даному реформаційному документі. Говорили, також, про пріоритетність добровільної сплати податків, про недопущення виникнення заборгованостей перед бюджетом та про роботу фіскальних органів, спрямовану на боротьбу з корупцією.

Залишити відповідь