Новорічні подарунки для дітей бійців АТО відправляються в різні куточки Дніпропетровщини, – Валентин Резніченко

Центр допомоги учасникам АТО на кілька днів перетворився на Штаб Діда Мороза. Тут волонтери пакують подарунки для дітей бійців. Іграшки, шкільне приладдя, теплі пледи, солодощі отримають 1745 хлопців та дівчат по всій Дніпропетровщині. Про це повідомив глава області Валентин Резніченко.

подарунки1

«Новорічні подарунки від облдержадміністрації відправляються в різні куточки області. Коли ми збирали набори, то, в першу чергу, думали: що було б приємно отримати дітям різного віку. Сподіваємося, що для кожного з них подарунок буде приємним сюрпризом», – зазначив Валентин Резніченко.

подарунки2

Подарунки для дітей загиблих бійців АТО формували з урахуванням віку, окремо для дівчаток і хлопчиків. Для малюків до року – ковдрочка, м’яка іграшка і брязкальце. Для тинейджерів – затишний плед, шкільне приладдя та цукерки.

подарунки3
Діти бійців, які зараз захищають Україну, отримають солодкі набори. Їх передадуть сім’ям військових Національної гвардії, 25-ї повітрянодесантної бригади, 93-ї бригади та ін. Разом з солодощами діти отримають і квитки на новорічні вистави.

подарунки4

Залишити відповідь