Обдарованих дітей Дніпра привітали з Днем святого Миколая (ФОТО)

У холі міської ради Дніпра облаштували куточок Діда Мороза. 19 грудня, у День святого Миколая, до новорічної інсталяції запросили обдарованих дітей міста – переможців загальноукраїнських творчих і спортивних першостей.

міська рада

Солодкі та корисні подарунки талановитим дітям вручив заступник міського голови Олександр Шикуленко. Біля новорічної інсталяції школярів розважали казкові персонажі – лісові зайці та Дід Мороз. Святкові вогні на ялинці засвітили під гучні оплески.

міська рада

«Це наша красуня-ялинка. Разом із казковими персонажами вона радуватиме всіх і даруватиме святковий настрій. Сьогодні ми запросили сюди дітей, які цьогоріч показали найкращі результати у різних змаганнях. Нехай цей день – День святого Миколая – стане для вас радісним початком зимових свят», – зазначив Олександр Шикуленко.

міська рада

Подарунки отримали 20 переможців обласних і загальнонаціональних конкурсів. Зокрема, обласного художнього конкурсу «Карта України» та Всеукраїнського конкурсу «Я можу врятувати життя» (м. Київ). Серед нагороджених – і капітан футбольної команди школи № 142 Денис Азаров. У цьому році він із хлопцями виграв Всеукраїнські змагання з футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч» сезону 2015-2016 рр., які проходили в Чернівцях. Зранку восьмикласник уже отримав подарунки від святого Миколая. Тепер у міськраді для нього та команди також підготували особливі сюрпризи.

міська рада

«Зранку святий Миколай прийшов, а я не спав. Тому він мені так просто все сказав і вручив. А потім ми приїхали сюди, і за те, що ми виграли, нам вручили подарунки», – розповів Денис.

Залишити відповідь