Обдарованих юних мешканців Дніпра привітали з Днем захисту дітей (фото)

31 травня, у Дніпрі, у концертній залі «Супутник» відбулося свято до Дня захисту дітей. Захід зібрав близько 200 талановитих хлопців і дівчат. Серед них – юні композитори, музиканти, вокалісти, танцюристи, актори-початківці та майбутні художники.

Дніпро_День захисту дітей

«Раді вітати вас, таких гарних, щасливих, усміхнених, енергійних, із прийдешнім святом. Протягом навчального року ви були не лише найкращими у навчанні, а й неодноразово ставали переможцями міських, обласних, всеукраїнських та навіть міжнародних творчих конкурсів. Разом із вашими батьками, педагогами ми намагаємося робити все, щоб протягом усього року це свято було з вами. Ми вдячні вам за те, що жоден міський захід не проходить без ваших виступів. Ви – молодці! Бажаю вам зростати здоровими, гарними, розумними, щасливими, щоб поруч завжди були вірні друзі. Веселого свята і гарного настрою!» – сказав заступник міського голови Дніпра Олександр Шикуленко.

Дніпро_День захисту дітей

11-річний Антон Гезь прийшов на урочистості з мамою. Хлопець уже шість років опановує гру на фортепіано в музичній школі № 16 і не раз перемагав у конкурсах. Один із останніх його успіхів – І місце на конкурсі «Золота ліра».

Дніпро_День захисту дітей

«Навчання у звичайній і музичній школах відбирає багато часу, але мені, як і моїм одноліткам, подобається грати у комп’ютерні ігри. Усім дітям напередодні свята бажаю гарно відпочити влітку, щоб із новими силами у прийдешньому навчальному році підкорювати нові висоти», – сказав хлопець.

Дніпро_День захисту дітей

Одразу після привітань на сцені розпочався мюзикл «Зіркові канікули» у виконанні вокально-хореографічного ансамблю «Юність Дніпра» та зразкового вокально-хореографічного ансамблю «Жайвір». Усі запрошені діти отримали подарунки.