Облдержадміністрація будує у Дніпропетровську великий спортивний комплекс, – Валентин Резніченко

Тренажерка, зали для баскетболу, міні-футболу, боротьби та можливість проводити змагання з понад трьох десятків видів спорту. Вже наступного року спортивний комплекс Дніпропетровської фінакадемії прийме перших шанувальників активного способу життя. Це черговий довгобуд, який облдержадміністрація «розморозила» цього року. За місяць завершаться будівельні роботи, на початку 2016-го придбають обладнання. Загалом на масштабний проект витратять понад 7,4 млн. грн. обласних коштів.

зал2

«Цьогоріч ми будуємо та ремонтуємо десятки соціальних об’єктів у різних куточках області. Садочки, школи, лікарні, дороги та водогони, до яких, подекуди, руки не доходили роками. Регіон має розвиватися попри важкі часи, які переживає наша країна. Дніпропетровщина доводить – це можливо», – сказав Валентин Резніченко.

зал3

Спортивний комплекс Дніпропетровської державної фінансової академії почали будувати ще у 2001 році. Звели «коробку», підключили каналізацію, воду та електроенергію. У 2008 році кошти скінчилися. Масштабний проект перетворився на черговий довгобуд. З мертвої точки будівництво цьогоріч зрушила команда очільника області Валентина Резніченка. Переробили проектно-кошторисну документацію з урахуванням сьогоднішніх цін, знайшли кошти в обласному бюджеті та взялися за справу.

зал4

Будівельники штукатурять та фарбують кімнати, кладуть плитку, утеплюють та облицьовують фасад, модернізують водопровід та електромережу. Потім зроблять спеціальну дерев’яну підлогу у найбільшій залі  та встановлять підйомник для інвалідів.

«В номінації «Завершувачі довгобудів року» Дніпропетровська облдержадміністрація здобула б перше місце. Спорткомплекс фінакадемії – черговий об’єкт, роботи на якому завершаться вже до новорічних свят», – зазначив радник голови ОДА Юрій Голик. – У першому півріччі 2016-го закупимо через систему ProZorro інвентар, обладнання та відкриємо комплекс».

зал5

На першому поверсі будівлі буде зал боротьби і тренажерка. На другому – великий ігровий спортзал для баскетболу, волейболу, міні-футболу, гандболу та місця для глядачів.

«Це перший такий комплекс в обласній власності. Наступного року тут вже проводитимуться змагання», – сказав радник.

Загалом на ремонт та реконструкцію соціальних об’єктів Дніпропетровщини цьогоріч виділили майже мільярд гривень.

Залишити відповідь