Олег Кужман: Добро і мир

16 червня в Україні відзначають День медика і свято Трійці. Олег Кужман звернувся до всіх 60 тисяч працівників медичних закладів області: «Щодня ви рятуєте життя і повертаєте здоров’я. Вселяєте надію і віру. Щиро дякую за вашу відданість професії».

В області оновлюється інфраструктура медичних закладів. Важливо, що стають сучасними не лише лікарні у Дніпрі, продовжується будівництво і реконструкція центрів первинної медичної допомоги у сільській місцевості, наразі це 30 амбулаторій.

Олег Кужман також привітав  земляків зі святом Трійці:

«Цей день особливо шанували наші діди-прадіди. Дбайливі жіночі руки   берегинь прикрашали зеленню і квітами оселі. Перейняли ці традиції й ми. Свято прекрасне, як саме життя. Торжествує, розквітає природа – а разом з нею наші сподівання на мир, людяність, добро і любов. Саме ці ідеали ми повинні утверджувати щодня і бути їм вірними, якими б складними не були виклики сьогодення. Якщо кожен з нас буде робити добрі справи, світ неодмінно зміниться на краще. За церковними канонами Трійця – торжество Святого Духа. Духовного відродження потребує наша Україна. І всі ми прагнемо об’єднатися заради кращого життя, заради щасливого майбутнього наших дітей. Нехай Свята Трійця принесе кожному  світло душі, натхнення, віру в торжество справедливості!».