Олег Кужман: Життя-селам!

Відбулися зустрічі кандидата в народні депутати України Олега Кужмана з виборцями Солонянського району. Олег Кужман – безпартійний кандидат в депутати Верховної Ради України, який бере на себе відповідальність за людей у 40-у виборчому окрузі (Солонянський, Криничанський, Томаківський райони, місто Марганець та частина міста Кам’янського).

У селі Надіїївка зранку, до початку робочої зміни, кандидат в народні депутати України Олег Кужман зустрівся з працівниками  заводу «Полімердеталь». Зустріч була теплою і доброзичливою. Люди знають програму кандидата, а ще краще знають скільки зробив Олег Кужман для розвитку Солонянського району, то ж і висловлюють свою підтримку кандидату.

Олег Кужман продовжуємо працювати 2

У  Сурсько – Михайлівці зустріч з місцевими мешканцями пройшла на площі біля будинку культури, якому свого часу Олег Кужман допоміг покращити матеріально-технічну базу. Також за сприяння Олега Кужмана  капітально відремонтовано дорогу по вул. Водоп’янова, були придбані меблі для дитячого садочку.

На зустріч у Святовасилівці прийшло більше багато мешканців. Люди тепло зустріли Олега Миколайовича, бо вдячні йому за підтримку і допомогу. За його сприяння капітально відремонтовано Святовасилівську опорну школу. Наразі, у Святовасилівці розпочато будівництво найсучаснішого стадіону.

У селі Промінь кандидат вислухав людей, які розповіли йому про свої буденні проблеми. Мешканці подякували Олегу Кужману за капітально відремонтовану дорогу, за те, що сприяє поліпшенню питного водозабеспечення населення.

Мешканці с. Незабудине дякували кандидату і висловлювали свою повагу і підтримку. За сприяння Олега Кужмана, тут замінили вікна та налагодили систему опалення у школі.

У селі Іверське за допомогою Кужмана виконано роботи за енергозберігаючими технологіями – у школі замінили вікна та систему опалення. Тепер діти з радістю дивляться на рідну школу. Школа забезпечена новим сучасним автобусом для підвозу дітей з навколишніх сіл. Надана допомога і в ремонті дитячого садка.

Люди переконані, що сучасні об’єкти інфраструктури, такі як сучасна опорна школа і стадіон в Солоному – це лише початок. Вони підтримують дії кандидата в народні депутати Олега Кужмана щодо подальшого  соціального розвитку села.

Кожна зустріч була теплою, спілкування відкритим. Люди підтримували Олега Кужмана, бажали йому перемог. Говорили про те, що хочуть бачити його своїм провідником від округу у Верховній раді.