Олег Кужман: Реформа освіти є незворотньою

Саме цей новенький шкільний автобус вирушить сьогодні  у Новопокровську ОТГ.

Для нас це справжнє свято, – говорить голова Новопокровської об’єднаної територіальної громади Олександр Скиба, – адже за допомогою нього ми підвозитимемо до Новопрокровської ЗОШ вже не 56, а 111 учнів з семи навколишніх сіл.

Автопарк шкільних автобусів поповнився п’ятьма новенькими бусами, які придбали за кошти обласного бюджету та освітньої субвенції.

Саме цей новенький шкільний автобус вирушить сьогодні у Новопокровську ОТГ

Реформа освіти є незворотною. В області до неї підходимо комплексно. Ми оновлюємо 30 шкіл, створюємо комфортні умови навчання, розвитку і виховання дітей, – відзначив під час вручення ключів від автобусів перший заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Олег Кужман. Його слова яскраво підтверджує той факт, що шкільний автопарк області налічує 423 автобуси, які забезпечують підвезення 19 000 учнів, дітей та педагогічних працівників закладів освіти сільської місцевості до місця навчання та роботи.

Радіють  новому автобусу сьогодні разом з новопокровцями у Межівському, Петриківському, інших районах області. Незабаром шкільний автопарк поповнить ще 10 сучасних шкільних бусів.