Олімпійський комітет зацікавлений у студентах Дніпропетровщини

Відтепер студенти ДНУ імені Олеся Гончара матимуть можливість проходити практику у Національному олімпійському комітеті в Дніпропетровській області. Кращих з кращих навіть влаштують на роботу.

6 лютого ДНУ та НОК уклали угоду про співпрацю, про що повідомив  виконавчий директор відділення НОК в Дніпропетровській області Олександр Дювбаков. За таких умов студенти 11 спеціальностей університету зможуть практикуватися в олімпійському комітеті. Наймасштабніші ж ідеї надаватимуться студентам у якості лабораторних, курсових та дипломних проектів. НОК зазначив список потрібних їм фахівців. Середи них: журналісти, комп’ютерні дизайнери, юристи, медичні працівники та інші. Угода дійсна протягом 5 років ( до 31 грудня 2023 року).

НОК в Дніпропетровській область перейняв досвід своїх київських колег, які теж беруть на практику студентів. Найкращі  ж матимуть можливість отримати роботу в цій структурі.

«Ми розширюємо коло вибору можливого працевлаштування студентів на більш ніж 40 федерацій олімпійських видів спорту та більш ніж 60 – неолімпійських»,  –  зазначив Олександр Дювбаков. Він також акцентував,  що найважливіше, аби студенти були зацікавлені саме в спортивному напрямку діяльності.

Анна Дікун