Останні штрихи: на Дніпропетровщині з’явиться ще одна яскрава школа (Фото)

Яскравий фасад, теплі класи та сучасні комунікації. Так реконструкція школи №1 в Апостоловому – вже на фініші. Завершити роботи планують до кінця 2019 року. Повідомляють у ДніпроОДА. Школу №1 в Апостоловому збудували більше 35 років тому. Проблем у будівлі було чимало – з щілин дуло, а дах підтікав. Нині ремонтні роботи вже на фініші.

«Обидва крила школи вже відремонтували. Усі навчальні кабінети на трьох поверхах – теплі та комфортні. Облаштували і школу робототехніки – нині там роблять «останні штрихи». Готова та працює їдальня. Діти знову навчаються у нормальному режимі, в одну зміну», – розповіла директорка Апостолівської школи №1 Ольга Вовк.

«Будівлю модернізували повністю – від фундаменту до покрівлі. Утеплили фасад, встановили енергозберігаючі вікна. Зараз завершуємо приводити до ладу бібліотеку, актову та спортивну зали», – сказав представник підрядної організації Віталій Науменко.

Кипить робота і на шкільному подвір’ї. Старий розбитий асфальт замінили новенькою плиткою, облаштували клумби, наразі – встановлюють огорожу. У школі навчаються понад 500 дітей з Апостолового та ще двох сіл.