Палива для автономних електростанцій в Криму залишилося всього на 3 дні

Палива для підтримки роботи автономних джерел електроживлення в Криму залишилося всього на три дні. Про це йдеться у повідомленні МНС Росії, передає Еспресо.TV.
“Резервні джерела живлення республіки Крим та міста Севастополь забезпечені паливом на три доби”, – йдеться в інформації відомства. Міністерство також зазначає, що всі соціально значущі об’єкти півострова підключені до резервних джерел живлення. Йдеться, зокрема, йде про аеропорт Сімферополь, залізничний вокзал Сімферополя, а також Керченську переправу.
У ніч на 22 листопада в районі селища Чаплинка херсонської області сталися вибухи. У штабі громадянської акції блокади окупованого півострова повідомили, що “лінія електропередач, яка постачала електрику до Криму, впала і не підлягає відновленню”. У Криму 22 листопада о 00:25 сталося відключення електроенергії, що надходить на територію півострова з материкової частини України. За даними “Крименерго”, постачання електроенергії з української мережі здійснювалися в обсязі 1210 МВт. Середнє споживання електроенергії Кримом – до 1100 МВт. Зараз надходження від Національної енергетичної компанії “Укренерго” становить 0 МВт (всі чотири енерголінії відключені).

Залишити відповідь