Павлоград потрапив у «чорний список»

Зараз Павлоград знаходиться в «чорному списку» порушників та неплатників по кредитам. Місто до такого списку внесло Міністерство фінансів України. До 2021 року Павлоград не може брати кредити. Про це розповів міський голова під час прес-конференції. Повідомляє 5632.com.ua.

Ще з 2014 року Павлоград знаходиться в «чорному списку».

 «Ми працюємо над тим, щоб Павлоград виключили з «чорного списку». У 2012 році місто Павлоград взяло кредит у фінансової корпорації НЕФКО. Кредит дуже добрий. Завдяки йому в 9 закладах ми змінили вікна, двері, модернізація пройшла. Але у 2015 році, у зв’язку з війною та коливанням валюти, ми прострочили платіж на 6 тисяч гривень. Але все погасили, все врегулювали. У НЕФКО питань не було, ніяких штрафних санкцій не було. НЕФКО надало листа, що претензій ніяких не має. Але Міністерство фінансів виявили десь у соціальних мережах про прострочення і тому внесли Павлоград у «чорний список»», – розповів мер.

Павлоград не має права отримувати кредити до 2021 року. Мер додав, що на минулому тижні він відвідував Міністерство фінансів і, начебто, це питання вдасться врегулювати.

 Виключення Павлограда з «чорного списку» дозволить отримувати кредити, а гроші надані в борг, за словами мера, підуть на модернізацію інфраструктурних об’єктів.

 

Фото: politeka.net