Павлоградські правоохоронці затримали жінку, яка крала речі у своїх односельчан

Дільничні офіцери поліції Павлоградського відділу поліції встановили, що крадіжки у жителів  с. Вербки Павлоградського району скоювала раніше судима мешканка цього ж села, повідомляють у прес-службі ГУНП у Дніпропетровській області.

10 лютого поточного року до правоохоронців звернувся 59-річний житель с. Вербки. Заявник повідомив, що з території домоволодіння хтось викрав велосипед. За вказаним фактом відомості було внесено до ЄРДР за ч.1 ст.185 КК України (крадіжка).

Згодом, до чергової частини Павлоградського ВП ГУНП в Дніпропетровській області надійшло повідомлення від 58-річного жителя цього ж села про те, що невідома особа розбила скло та проникла до його домоволодіння, звідки викрала майно. За даним фактом було порушено кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 КК України, а саме крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення.

Дільничні інспектори поліції провели пошукові заходи та встановили, що вказані кримінальні правопорушення скоїла раніше судима 59-річна мешканка с.Нові Вербки Павлоградського району. Викраде майно – вилучено, триває досудове слідство.

 

 

Залишити відповідь