Павлоградським грабіжникам не вдалося “погуляти” за рахунок господаря магазину

В одному з магазинів Павлограда двоє молодиків набрали алкогольних напоїв, цигарок та продуктів харчування на суму у 1000 гривень, та намагалися розрахуватися банківською карткою. При цьому чоловіки добре знали, що коштів на рахунку немає. Відволікши увагу продавчині зловмисники, прихвативши товар, втекли.

1 грудня до чергової частини Павлоградського відділу поліції звернулася продавчиня із заявою про пограбування магазину, розташованого по вулиці Західнодонбаська у Павлограді, повідомляє прес-служба ГУ НП у Дніпропетровській області.

За прикметами грабіжників було орієнтовано усі наряди поліції. Тож влаштувати “гулянку” за рахунок вкрадених у магазині продуктів та алкогольних напоїв грабіжникам не вдалося.

Правоохоронці встановлени, що дане кримінальне правопорушення скоїли двоє місцевих мешканців. Обидва чоловіки непрацюючі, раніше судимі 1986 та 1991 року народження.

Відомості по даному факту внесені до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 2, ст. 186(Грабіж) КК України.

Залишити відповідь