Павлоградці оновлюють парки, не чекаючи весни

Ще до початку весни місцева влада має намір причепурити парки Павлограда. Про це повідомив мер столиці Західного Донбасу Анатолій Вершина під час інформаційного виступу на депутатському семінарі. І закликав містян активніше брати участь у толоках з прибирання зелених зон.

Розчистку почали  з найбільшого у місті парка – ім. Першого травня. В ній беруть участь як працівники комунальних служб, так і активна молодь.

Свою першу толоку вони провели 13 лютого. Щоправда, людей прийшло менше, ніж сподівалися організатори, поскаржився мер. Але навіть такою кількістю активісти зробили чимало. Результати їх праці вже помітні, про що свідчать схвальні відгуки у соцмережах.

Попереду ще чимало праці. Лише у парку ім. Першого травня потрібно, за словами А. Вершини, вирубати 187 аварійних дерев. І відразу посадити замість них молоді саджанці, які міська влада збирається придбати у розплідниках і, начебто, отримала звідти згоду.

Але це буде навесні. А під час лютневих толок, остання з яких відбулася 20 лютого, активні містяни  спилювали сухі і зламані гілки дерев і прибирали сміття на території головного парку Павлограда.

Ігор Захарук    

Залишити відповідь