Печерський суд переніс засідання у справі Геннадія Корбана на 29 грудня

 

23 грудня Печерський районний суд міста Києва провів судове засідання, під час якого мав продовжитися розгляд клопотання захисту лідера УКРОПу Геннадія Корбана про зміну йому запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту із зобов’язанням носити електронний браслет на домашній арешт у нічний час без зобов’язання носити електронний засіб контролю.

Захисники Геннадія Корбана подали клопотання про перенесення засідання у справі у зв’язку із тим, що підсудний перебуває на домашньому стаціонарному лікуванні і не може бути присутній на судовому засіданні. Про це заявила адвокат Геннадія Корбана Оксана Томчук.

«Ми просимо суд відкласти розгляд справи до моменту, коли він зможе брати участь у судовому засіданні особисто», – сказала адвокат. Вона додала, що Геннадія Корбана не було викликано на сьогоднішнє засідання у встановленому законом порядку. А, враховуючи цілодобовий арешт, під яким перебуває Геннадій Корбан, аби потрапити на засідання суду він має надати документи, які підтверджують проведення судового засідання, до районного відділку міліції.

Суддя Віталій Писанець оголосив про перенесення засідання суду у справі лідера УКРОПу на 12.00 29 грудня 2015 року.

Залишити відповідь