Переможці міжвузівського турніру «Битва за Виш» у Дніпрі отримали нагороди

У Дніпровській міській раді 18 листопада нагородили переможців міжвузівського турніру «Битва за Виш», а також найактивніших студентів міста з нагоди святкування Міжнародного Дня студента.

Кращих студентів міста за вагомий особистий внесок у реалізацію молодіжної політики та активну громадську позицію нагородили Подяками міського голови Бориса Філатова, заступника міського голови Олександра Шикуленка та директора департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради Руслана Буленка.

«Вам, студентам Дніпра, як майбутній еліті нашого міста та країни, я бажаю досягати усіх найбільш амбітних цілей. Для активної студентської молоді міста двері Дніпровської міської ради завжди відкриті. Для співпраці з молоддю при міськраді працює Дніпровська молодіжна рада, до якої студентські активи можуть подавати свої пропозиції щодо розвитку міста», – зазначив Олександр Шикуленко.

Олександр Шикуленко вручив кубки та дипломи переможцям міжвузівського турніру «Битва за Виш», у якому цьогоріч взяли участь 20 вузівських команд органів студентського самоврядування. Команди змагалися в кібер-спорті, більярді, боулінгу, мафії, аліас, брейн-рингу, лазертаг, скелелазінні тощо.

За сумарною кількістю балів ІІІ місце отримав Національний гірничий університет; ІІ -Придніпровська державна академія будівництва та архітектури; І – Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна.

Довідка. У Дніпрі працюють 13 вищих навчальних закладів III-IV рівня акредитації та 25 навчальних закладів I-II рівня акредитації, в яких навчається близько 110 тис. студентів.

Залишити відповідь